HL Logistics

HL Logistics beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van logistiek, opslag en orderverwerking. Wij bieden onze klanten een optimale dienstverlening. Dit doen wij o.a. door zeer snel te reageren op de vraag van de klant.

Van zeer kleine artikelen tot grote containers; HL Logistics behandelt uw goederen met de hoogste mate van zorgvuldigheid. Het voeren van een gedetailleerde (voorraad)administratie en vastlegging van de processen horen hier uiteraard bij. Alle handelingen worden volledig gedocumenteerd en geadministreerd.

HL Logistics levert een scala van diensten, zoals o.a. exclusieve opslagfaciliteiten per klant, fijnmazige orderverwerking en inzichtelijke voorraadadministratie. Middels deze activiteiten is zij in staat waarde toe te voegen aan uw logistieke proces. Denk hierbij o.a. aan kwaliteitscontroles bij in- en uitslag, het maken van rapportages, het samenstellen van producten en zendingen, het palletiseren, sealen, etiketteren en labellen van uw goederen en verzendingen.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een kwaliteitsgerichte instelling vormen de sleutel tot ons succes.